Tryffel med maca & choklad – Raw food

Tryffel låter det inte lyxigt & gott! Förbjudet mitt i veckan eller en boost som ger lite extra energi! Kort & gott, idag får ni tips på mina favorit bollar! Dessa har en rik smak av choklad som verkligen tillfredställer det där behovet som kommer så plötsligt!

Tryffel med maca & choklad hur gott blir inte det

Alltså dessa är så fantastiskt goda & ni bör testa dem bums.

namnlöst-9600

Choklad är nog min godaste last!

Med hjälp av rå kakao & kokosolja känns det som något jag kan unna mig, lite till & från!

Maca tryfflar med choklad & gojibär ( GF+V )

2 dl Cashewnötter
2 msk raw kakao
2 msk kallpressad kokosolja
2 msk  rissirap
1 msk maca
1 tsk vaniljpulver
nypa flingsalt
gojibär ( mixa sönder något ) + rå kakaonibs att rulla dem i

 

Det är bara hälla nötterna i matberedaren & mixa till ett fint mjöl.
Tillsätt sen resterande ingredienser och fortsätta mixa tills det håller samman.

Ställ kallt en halvtimma och rulla till jämnstora bollar. Rulla dem sen i kakaonibs & gojjibär.

namnlöst-9603
namnlöst-9612
Maca är en rot som växer i bergen i Peru, på höga höjder. Den är naturligt Söt med smak av kola & den
har många hälsofördelar. den passar perfekt i smoothie & råa bakverk bl.a. Ni måste bara testas!
Dessa fina bollar har jag snappat upp från The daily good som i sin tur har ätit dessa på Ziva to go, som ligger på Mallorca! Jag har rest mycket till Mallorca men nu är det några år sedan! Börjar känna att det är dags att besöka den fina lilla ön igen!
Hej så länge // Tina

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

LÄMMA EN KOMMENTAR