OM MIG

Välkommen,  vad trevligt att du har hittat hit.  Här hittar du en vegetabilisk matblogg som gillar allt det fina från växtriket, gärna glutenfritt & en naturligt sötad!  mat som ger kraft & energi!

 

tinamejri_corporate_lindarehlin2-5

Här på min blogg så bjuder jag på mat som är grön, testar lite raw food, bakar oftast glutenfritt & gärna utan vitt raffinerat socker! Jag tror inte på för många måsten, regler & förbud! I 1:a hand handlar allt om glädjen jag känner för de fina råvaror jag har till mitt förfogande när jag lagar mat eller bakar!

Jag mår så mycket bättre utan gluten & därför väljer jag alltid det i 1:a hand! Det händer att jag njuter av surdegsbröd, hela korn & faktiskt någon gång då & då en helt vanlig pasta!

Bloggen ska ju spegla mig & därför så vill jag att den mat som publiceras här är just den mat jag äter, lagar & köper!

Kan man hitta ett förhållningssätt till mat som gör att helheten finner balans, så är man nog på rätt väg!

Idag lever vi i ett samhälle som talar om hur & vad vi ska äta. Inte sällan skapar det stress & känslan av att vara otillräcklig. Att inte passa in, att göra fel & då kommer misslyckandet över en!

Det finns många experter där ute, men ingen är mer bäst på sig själv än just du!

Jag som gärna nördar ner mig i raw food, vegan & glutenfritt, vill på inget vis tala om vad som är rätt eller fel. Om du tycker en sak är intressant eller lockande bland det som finns här inne så är det fint & jag blir glad. Men jag erbjuder ingen lösning eller manual på hur man ska leva hälsosamt, jag är urusels på det själv! Jag gör mat & söta saker som råkar vara i kategorin nyttigt!

 

Foton på mig har Linda Rehlin tagit & det var 1:a gången jag ställde mig framför kameran!

Grönt varje dag samarbetar!

Ni hittar mig som en av profilerna på www.Vin & matguiden.se

Alla mina inlägg som innehåller samarbeten, prov av produkter osv står jag till 100 % för. Jag skulle aldrig skriva eller testa något som jag inte kan stå bakom fullt ut!

Det betyder att jag inte kan garantera att en produktest kommer synas på bloggen.

Kontakta mig gärna för frågor, samarbeten eller dylikt!

grontvarjedag@gmail.com

Ha en fin dag!